bild 2

Äntligen får vi komma ut som Bonniers Bokklubbs familjen Bokström! Det har varit en utmanande vecka att hålla tand för tunga och inte försäga sig, men nu är det alltså officiellt. Det känns givetvis fantastiskt roligt att Bonniers valt ut just vår familj av alla som ville bli familjen Bokström och vi ska göra vårt allra bästa för att hålla bloggen levande med massor av lästips och bokrelaterade bilder. Vi som kommer att blogga här framöver är mamma Anna, pappa Oskar, Isabella (10,5 år), Melanie (8,5 år), Mikael (6,5 år) och mormor Annika.

Idag hade vi den stora äran att få komma på besök hos Bonniers och insupa atmosfären på bokklubben och hos förlagen. Det var väldigt spännande att få en rundtur i de anrika lokalerna och att få träffa alla trevliga medarbetarna på bokklubben, som verkligen brinner för böcker och läsande – precis som vi! Med oss hem fick vi en hel kasse med böcker och ljudböcker, som vi redan börjat läsa.

FullSizeRender

Så vilka är vi då, som ni ska få följa här på bloggen framöver? Jo, vi är en trebarnsfamilj som bor i Vallentuna, strax norr om Stockholm, och en mormor som bor i Täby (grannkommunen). Mamma Anna är veterinär och jobbar med veterinärmedicinska läkemedel, pappa Oskar är kvalitetschef inom humana läkemedelsindustrin och mormor Annika är egenföretagare och pensionär. Isabella går i fyran, men kommer att läsa och ge boktips främst om ungdomsböcker då hon är en bokmal av rang och har vuxit ifrån många av böckerna som är skrivna för hennes egentliga åldersgrupp. Melanie går i tvåan och älskar också att läsa. För närvarande står äventyrs- och hästböcker högt i kurs när hon själv får välja. Mikael går i förskoleklass och håller precis på att knäcka läskoden. Vi läser mycket kapitelböcker tillsammans och under året kommer han säkert kunna ge lästips även om lätt-att-läsa-böcker. Från oss vuxna blir det troligen ett smörgåsbord av olika genrer, då vi är allätare när det gäller böcker.

Vi hoppas att ni är många därute som kommer att vilja följa våra läsäventyr framöver! Slutligen ett par bilder från dagens finbesök hos Bonniers.

PhotoCollageBonniers