Döttrarna Bokström och deras mamma har precis kommit hem efter en fantastisk ridlägervecka på Gotland! Perfekt start på semestern att få rida, bada och umgås.

P1040499

Mamma Bokström hade med sig “Det kommer alltid en ny himmel“, som kom väl till pass i Visby när vi inväntade båten och farfar Bokström innan vi åkte ut till Sindarve.

IMG_2077

Det är en riktigt härlig feelgood-roman, som även lämpade sig ypperligt till att läsa något kapitel här och där när tillfälle gavs under kvällarna på ridlägret. Bretts mamma dör efter en tids sjukdom, men Brett får inte ut sitt arv förrän hon har bockat av en lista med saker hon drömde om som tonåring, till exempel att bli kär, skaffa hund och häst, få en bra relation till sin pappa (som numera är död …) och att få barn. Snart märker Brett (och läsaren) att de till synes lätta punkterna är de som är svårast att bocka av. Charmiga karaktärer gestaltas med varm hand och lockar fram en hel del leenden och även ett par tårar under läsningen.

Även tjejerna varvade ner med en god bok på kvällarna. Melanie läste Roald Dahls klassiker “Matilda” och Isabella läste “Insurgent“, den andra delen i Veronica Roths ungdomsdystopi.

IMG_2134

De ljusa timmarna på dygnet spenderade vi dock tillsammans med våra nya, fina fyrfota vänner:

P1040660

P1040632

P1040930