Vi hjälper dig att hitta dina bästa läsupplevelser!

I Bonnierförlagen ingår fyra bokklubbar, alla med olika inriktning och teman. Bonniers Bokklubb är Sveriges största bokklubb och startades 1970 och Månadens Bok startades 1973. Lyssnarklubben ingår i ljudboksförlagen Bonnier Audio och Svalan är Sveriges äldsta bokklubb. Den startade redan 1942 och har sedan dess presenterat miljoner bra böcker av såväl svenska som utländska författare.

Bonniers bokklubb

Bonniers Bokklubb är Sveriges största klubb för bokälskare. Vi samarbetar med alla förlag i Sverige – inte bara Bonnierförlagen – och jobbar ständigt mot att vi ska kunna erbjuda det absolut bästa och mest aktuella urvalet av böcker till våra medlemmar. Vår medlemstidning – Bokspegeln – är Sveriges största och mest populära läsguide som landar hos medlemmarna 12 gånger per år.

Månadens bok

Månadens Bok vänder sig till kvalitetsmedvetna läsare som är nyfikna på ny litteratur och vill ha hjälp att hitta rätt bok. Vi har alla olika genrer, men fokuserar på riktigt bra deckare och stora romaner. Varje månad har vi ett stort urval aktuella och intressanta böcker och vi väljer också en titel som vi tycker är lite extra intressant- oavsett om det är en nobelpristagare, deckaren som alla pratar om eller en spännande debutant.

Svalan

Svalan är Sveriges äldsta bokklubb! Den startade redan 1942 och har sedan dess skänkt våra kunder miljoner av bra böcker av såväl svenska som utländska författare. I Svalan har du förmånen att få mer information om böcker du är intresserad av än i någon annan bokklubb! Våra bokguider är kunniga, engagerade och älskar att läsa böcker och de hjälper dig att hitta de absolut bästa böckerna för just dig och din familj.