Hej på er!

Jag hoppas att ni har fått njuta av sensommarvärmen under helgen som gått. Själv har jag inte mått så bra, så det har mest blivit säng- och soffhäng med en ljudbok i öronen. För er som ännu inte har läst Jojo Moyes böcker om den härliga Louisa Clark kan jag bara säga – lyllosar! Ni har en stor läsupplevelse framför er.

livet efter dig       Arvet efter dig

Jag har sträcklyssnat på både “Livet efter dig” och “Arvet efter dig” de senaste dagarna. Det var klart beroendeframkallande att få “umgås” med alla de varma och härliga karaktärerna. Själva historien är tragisk, men den gestaltas med stor värme och en hel del humor, och jag hoppas verkligen att Jojo Moyes planerar en tredje del i serien! Del två är även en av de nominerade böckerna till Årets bok – vinnaren meddelas under pompa och ståt på Bokmässan.

Sköt om er!