Tillsammans med svenska folket belönar vi årets bästa bok!

bergens stjärnor
ÅTERVÄND TILL ALLA BÖCKER

Fyll i din epost för att rösta på boken

Tack för att du röstar! Vi har skickat ett mejl till dig med mer information.

  • Bergens stjärnor

  • Av Jojo Moyes

  • Printz

  • Uppläsare Carla Wiberg

Juryns motivering

Känslostarkt om ridande kvinnliga bibliotekarier.

Jojo Moyes berättar med glöd och inlevelse om de ridande, kvinnliga bibliotekarier som mötte hårt motstånd i 1930-talets amerikanska glesbygd. Bergens stjärnor bygger på verkliga händelser och bjuder på oförglömlig läsning om farofyllda strapatser, stark kvinnlig vänskap och passionerad kärlek.

Du röstar genom att fylla i din mailadress och klicka Rösta. Du kan, under hela röstningsperioden (28 april – 23 augusti) lämna en röst per dag. Vill du alltså rösta på flera böcker eller om du gillar en bok så mycket att du vill ge den flera röster så går det bra, men endast en röst per dag kan registreras.
Vi bryr oss om din integritet!
Bonniers bokklubbar ingår i Bonnierförlagen AB som är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Information om hur du kontaktar oss finns här!
De uppgifter du lämnar här lagrar vi digitalt under den legala grunden – Intresseavvägning. Ändamålet med personuppgiftshanteringen är att möjliggöra röstning på Årets Bok utifrån 12 nominerade böcker. Vi kommer inte lämna dina uppgifter vidare till tredje part eller använda dem i något annat ändamål än att kommunicera med dig kring Årets Bok 2019. Efter att röstningen avslutats den 25 augusti raderas dina personuppgifter ur avsett system utan fördröjning.

”Jag förstår varför Skuggjägaren är nominerad till Årets bok och den kommer definitivt att få en röst av mig!” skriver @lollosbokhorna
Vilken bok röstar du på?
#åretsbok2020 #folketspris #skuggjägaren #boktips
...

Vi älskar den här bilden på Tistelhonung av @gronkulla_ ! Har du läst den än?
#åretsbok2020 #folketspris #tistelhonung #boktipsförbarn
...

”Brevvännerna är en roman med en otroligt uppslukande premiss, och den håller samma klass hela vägen fram till sista sidan.” tycker @johannasdeckarhorna.
Håller du med?!
#åretsbok2020 #folketspris #boktips #brevvännerna
...

Nu får du ännu mer tid att läsa!!
I och med att prisutdelningen är senarelagd (9 oktober) så förlänger vi även röstningsperioden. Sista dagen att rösta på din favorit är 6 september, vilket ger dig två hela veckor till att läsa de nominerade böckerna! 😊
#åretsbok2020 #folketspris #sommarläsning
...

Kommer ni ihåg för några dagar sen, när det fortfarande var sommar och man kunde läsa en Årets Bok-nominerad goding på pick-nicken? 😉
Superhärlig bild av @laserenbok
#åretsbok2020 #folketspris #därkräftornasjunger #läspicknick
...

”Helt underbart! Jag har hunnit rösta flera gånger än så länge” skriver @bokmal.pa.balkongen om Nästa!
Vilken bok röstar du på?
#röstapååretsbok #åretsbok2020 #folketspris #boktips #nästaenläkarroman
...